Penya – Sant Josep, recuperar una vinculació per fer ciutat

  0
  50
  DSC00959.JPG
  Establir lligams entre clubs és una opció que pot generar sinergies positives per les parts implicades. El Club Joventut de Badalona és un clar exemple d'aquesta realitat. Des de l'entitat verd-i-negre s'estableixen vincles temporada rere temporada amb clubs de la zona metropolitana o voltants, com el CB Prat (LEB Or) o l'Arenys Bàsquet (Lliga EBA). Un vincle fructífer per donar una primera sortida amateur i/o professional als joves del planter badaloní. Però, es podria generar aquesta opció amb un club badaloní?
  Us imagineu una afiliació entre el Club Joventut de Badalona, mitjançant el CB Prat (LEB Or), i el CB Sant Josep (Lliga EBA)? Doncs el Diari de Badalona us pot avançar que representants esportius d'ambdues entitats badalonines veurien aquesta unió quelcom fructífer per ambdós equips. Un vincle que es traduiria en un intercanvi de jugadors que explotaria i milloraria els talents més ben apreciats de les pedreres amb més renom de Badalona. Jugadors sortints del Júnior del Joventut i parroquials com…Gerard Blat o Felipe da Cruz… , entre d’altres, podrien ser jugadors que podrien aprofitar-se d’aquesta vinculació per continuar la seva etapa formativa.
  El vincle del Joventut amb el Sant Josep, en comptes el que té ara amb l’Arenys Bàsquet, seria una realitat fructífera, tant per establir un relat de ciutat conjunt com potenciar dues de les millors pedreres badalonines que recordaria una de les millors èpoques de les dues entitats allà a principis dels anys 90.