El Badalona guanya a casa el 19è Torneig Internacional de Rugbi Platja

0
    26
    rugbi1.JPG

13/07/2018 – Amb la participació de 320 jugadors i jugadores d'arreu del món.

El passat dissabte 7 de juliol es va celebrar el torneig de Rugbi Platja de Badalona. Enguany s'ha arribat a la 19a edició de la mà del Rugby Club Badalona, que com cada any porta un espectacle esportiu cada vegada amb més nivell internacional.

En total han participat més de 320 jugadors i jugadores, començant al matí amb les categories sub16 i sub18 del Badalona, Fuck Sapos, Infinity Lucky, Neuchatel de Suïssa i St Annes Green d'Anglaterra. Finalment, l'equip Infinity Lucky es va imposar campió del sub16, mentre que St. Annes Greed Gold a sub18, que tot seguit van disputar aquests dos equips i els britànics van remuntar un 2 a 0 en contra per acabar guanyant aquesta edició matutina del torneig.

A la tarda va ser el torn de 10 equips sèniors masculins, sis equips sèniors femenins i quatre de veterans, que van formar l'escamot preparat per a lluitar i poder endur-se'n el trofeu. En primer lloc, es va viure un empat en la final femenina entre GEiEG i les Gòtic, guanyant el segon equip gràcies al punt addicional que va atorgar l'àrbitre, més conegut com fair play.

En sènior masculí es van disputar més 20 partits, amb la participació del clàssic equip suís de Neuchatel. Per la seva part, tant el BUC com el Badalona van demostrar ser els millors de cada grup i es van enfrontar a una final, on els dos equips van donar-ho tot per a poder guanyar. Un petit aldarull mostrava la tensió que hi havia present, però van ser al final els refistolats de Jean-Luc, qui aixecaven la copa de campions, així per primera vegada, el Badalona quedava campió del torneig organitzat a casa seva.

En canvi, els veterans, que rebien la visita del Fes del Marroc, els Flying Pigs van ser els campions d'enguany.