El Front Marítim enceten les seves festes aquest cap de setmana

  0
  Front Maritim.jpg

  13/07/2018 – Amb un mercat mariner i diverses activitats musicals i infantils.

   

  Després de les festes de Montigalà-Batllòria, celebrades del 6 al 8 de juliol, amb el sopar de germanor amb actuacions, el torneig de futbol sala, els jocs infantils, la festa de l'escuma i la cantada d'havaneres amb rom cremat, arriben les festes del Front Marítim aquest divendres 13 de juliol i s'allargaran fins al diumenge.

   

  La festa començarà a les 7 de la tarda al final del passeig Marítim, tocant el port, amb kangoo jumps per als més petits, que convidarà a fer un recorregut amb patinet. A la nit, a les 22h, el port oferirà una nit de gospel i jazz.

   

  De cara a dissabte, dia 14, la jornada estarà marcada per la tradicional festa de l'aigua, que començarà a les 11.30h amb tobogans refrescants, jocs i xeringada de colors i finalment el canó d'escuma, a les 13h, davant de la CACI. A la tarda, de 17 a 20h, la mainada podrà continuar amb castells inflables i taller i volada d'estels, al mateix passeig Marítim, que aniran acompanyades d'una xocolatada (19h) D'altra banda, a les 18.30h, des del pont del Petroli s'oferirà una exhibició de king boxing i també diverses actuacions de dansa davant de la CACI. A les 21.30h, arribarà el sopar de germanor amb disco-mòvil.

   

  Per acabar, el diumenge 15 de juliol serà el torn d'una batucada amb Sambarabeats a la plaça de Patí de Vela a les 17h, mentre que davant de la CACI hi haurà animacions musicals. Durant tot el cap de setmana es podrà gaudir d'un mercat mariner.