El Badalona guanya el Prat al temp afegit (0-1)

0
    41
    CF Badalona

El Badalona va sumar una victòria molt valuosa al Sagnier davant el Prat (0-1) amb un gol al temps afegit de Xavi Molina. Amb aquests importantíssims punts dels escapulats, l’equip de Javi Moreno encadenar dos triomfs consecutius i s’apropa a les posicions de permanència.

El partit al Baix Llobregat va tenir una primera part amb més domini escapulat i una segona en què el prat va guanyar terreny. Però el Badalona, que suma 10 dels 15 darrers punts des de l’arribada de Javi Moreno, va competir tot el matx en una de les visites més complicades del grup.

Marcé va estar a punt de sorprendre amb dues passades que no van trobar rematador i Craviotto va treure una mà miraculosa abans del descans.

A la represa, Padilla va fer un pal per al conjunt potablava i, quan semblava que el Prat podia generar més ocasions, al minut 94 Larrosa va picar magistralment una falta lateral que Xavi Molina va rematar de cap al fons de la xarxa. Tres punts d’or per a un Badalona sense sostre.

Com a anècdota, el Prat va sumar un punt al darrer sospir amb un gol a l’afegit la temporada passada i que va frustrar gran part de les opcions badalonines.