El nou ambient a l’Olímpic ja és una altra història

  0
  M.E

  Els 3.858 aficionats que dissabte van recolzar el primer equip verd-i-negre a l’Olímpic davant el Zaragoza va suposar una nova xifra rècord aquest curs al pavelló.

  Un recolzament i un alè que fins a la jornada 10 de la Lliga Endesa encara no s’havia viscut a l’Olímpic. Un autèntic infern coral al Palau d’Esports de Badalona que no va deixar de recolzar el Joventut.

  L’actuació de l’speaker Oriol Bernà, la presència i interacció de la mascota ‘D-Moni 94’ o la kiss cam als temps morts són algunes de les promocions d’ambient del club perquè l’afició formi part de l’espectacle i no tot es redueixi a un partit en què els protagonistes són només els jugadors.

  Jornada rere jornada, la presència de seguidors a l’Olímpic s’incrementa però encara estem molt lluny dels registres de fa dos anys.

  Abans de la pandèmia, hi havia una mitjana aproximada de 5.000 aficionats que s’apropaven al pavelló durant la temporada 19-20. El 7 de març de l’any 2020, 4.200 persones van gaudir del partit enfront l’Unicaja. Els jugadors han de mantenir el ritme i l’afició, també.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí