El Badalona haurà d’esperar

  0
  56
  FOTO EL PUNT.jpg

  07/04/2016- El Ple extraordinari de dimarts passat, forçat pel PP, per debatre la gestió municipal en les obres del nou estadi de Badalona va servir perquè el govern anterior i l'actual es culpessin mútuament, però no perquè el CF Badalona tingués una resposta clara de quan podrà utilitzar la nova instal·lació. 

  El Ple extraordinari de dimarts passat, forçat pel PP, per debatre la gestió municipal en les obres del nou estadi de Badalona va servir perquè el govern anterior i l'actual es culpessin mútuament, però no perquè el CF Badalona tingués una resposta clara de quan podrà utilitzar la nova instal·lació. Sembla segur, això si, que es veurà obligat a començar la temporada a l'exili. El full de ruta que es va fixar determina que les obres, incloent-hi la coberta, estaran acabades el mes de gener de 2017, per bé que el govern de Guanyem Badalona en Comú, ERC i ICV-EUiA es compromet a mirar d'escurçar els terminis. El Ple va rebutjar, per altra banda, la petició presentada pel PP de reprovar el govern de Badalona i la regidora d’Esports, Maria Gallardo, pel menyspreu expressat públicament i la falta d’atenció a una entitat esportiva de la ciutat com és el CF Badalona. La doble proposta de reprovació només va obtenir els vots a favor del PP i CiU; Ciutadans es va abstenir i Guanyem Badalona en Comú, ERC, ICV-EUiA i PSC van votar en contra.
  En el ple es va acordar també que la comissió de seguiment de les obres es reuneixi quinzenalment i que entrin a formar-ne part els grups de l'oposició. Aquesta comissió també s'encarregarà de trobar una solució al fet que el Badalona no pugui començar la nova temporada a final d’agost en el nou estadi. La junta directiva del Badalona es reuneix aquest dijous al vespre per tal de valorar la situació i la possibilitat de convocar una assemblea de socis.