El Badalona i l’Ajuntament reprenen les converses

  0
  38
  estadi.jpeg

  11/11/2016- Dimarts passat, 8 de novembre, una representació del CF Badalona encapçalada pel president, Miguel Ángel Sánchez, tornava a seure a la mateixa taula que els representants de l'ajuntament de la ciutat per tal de mirar de trobar un acord sobre el conveni d'ús de l'estadi.

   

  Dimarts passat, 8 de novembre, una representació del CF Badalona encapçalada pel president, Miguel Ángel Sánchez, tornava a seure a la mateixa taula que els representants de l'ajuntament de la ciutat per tal de mirar de trobar un acord sobre el conveni d'ús de l'estadi.

  A la reunió no hi va assistir la Regidora d'Esports, Maria Gallardo, oficialment de vacances durant aquesta setmana. El cas és que club i consistori van apropar les seves postures fins al punt que es podria haver trobat una solució a la gestió de la publicitat de la instal·lació, un dels assumptes que va provocar que l'esborrany de conveni presentat per l'Ajuntament fos rebutjat, el 27 d'octubre passat, per l'assemblea de l'entitat.

  La llei determina que si, com es pretén, les despeses de manteniment de l'estadi, xifrades en 270.000 euros, les assumeix el municipi, el CF Badalona no pot beneficiar-se de l'explotació publicitària de la instal·lació. Per tal que així sigui, i tenint en compte que el principal motiu, si no l'únic, per anunciar-se a l'estadi és que hi jugui el primer equip escapulat, la solució podria trobar-se en una publicitat que s'instal·laria els dies de partit. Els serveis jurídics municipals estan treballant en aquest sentit i també en quantificar l'impacte que tindria l'exhibició publicitària en la samarreta del CF Badalona, amb la idea d'oferir un contracte de patrocini. En tot cas, de manera directa o indirecta, el club veuria compensada la impossibilitat d'explotar els espais publicitaris de l'estadi.

  L'altre motiu de distanciament entre les dues parts és la garantia d'ús preferent de l'estadi. Com no pot ser d'una altra manera, el Badalona ha de ser el principal inquilí de la instal·lació. Per tal de concretar-ho, cal establir un horari d'ús que encara no estaria consensuat. En tot cas, a l'ajuntament asseguren que la seva voluntat és que, a banda de l'entitat escapulada, només el Seagull jugui els seus partits a l'estadi.

  Les obres hauran acabat a mitjans de desembre i la intenció és que en el mateix termini d'un mes i mig, el conveni d'ús de l'estadi estigui enllestit i acordat. Si així fos, el Badalona podria començar a jugar els seus partits coincidint amb l'entrada del 2017.