El Badalona, molest amb el govern per la deficient il·luminació del municipal de Montigalà

  0
  119
  llum badalona.jpg

  24/09/2015 – El club porta dies queixant-se i ahir, durant el tram final del partit, la manca de llum artificial era evident; la final de la Copa Federació no es podria jugar a Badalona si no s'instal·len els nous focus.

  Malestar al CF Badalona pels problemes amb la il·luminació del camp municipal de Montigalà, on el primer equip ha començat a desenvolupar les seves competicions oficials aquest setembre. Amb l’inici de la tardor, la llum solar cada dia s’escurça més i la il·luminació no és l’adient per poder jugar. En aquest sentit, la normativa de la competició impedirà al Badalona poder jugar a Montigalà en les properes setmanes, quan els enfrontaments que es juguin al vespre deixin de comptar amb llum natural. De fet, ahir al vespre, durant l’enfrontament de Copa Federació amb L’Hospitalet, la manca de llum era més que evident al tram final del partit, que va arribar als penals. Fins i tot l’àrbitre va demanar explicacions al club sobre la il·luminació, segons va relatar el Badalona a través del seu compte de Twitter.

   

   A principis de setembre, el club i el seu president, Miguel Ángel Sánchez, ja van avisar que la qüestió de la il·luminació estava per resoldre, i aquests dies, quan existia la possibilitat de passar a la següent ronda de la Copa Federació, el que suposa jugar la setmana vinent a les 20h, han pujat de to la seva queixa. “L'Ajuntament no ha donat resposta a les peticions per posar remei al dèficit d'il·luminació. La final catalana de la Copa Federació s'ha de jugar a les 20h i, per tant, Montigalà no en serà l'escenari”, apuntava aquesta setmana el club. També han arribat crítiques des de l’oposició. De fet, el PSC ha registrat una pregunta en la que demana explicacions sobre la inacció i quina previsió hi ha.

   

  Des del govern expliquen que van encarregar una partida de focus el mes de juliol per a diferents instal·lacions esportives de la ciutat en les que en mancava, entre elles el municipal de Montigalà. La regidora d’Esports, Maria Gallardo, esclareix que el procés de compra ha estat dilatat a nivell administratiu, però espera que el nou material arribi en els propers dies, i recorda que el problema amb la il·luminació no és nou, sinó que ve heretat del govern anterior.