El Badalona Rugby Club fa els deures davant el Ripoll

0
    23

11/04/2016 – Els Taurons aconsegueixen un resultat molt contundent de 5-44, deixant les portes obertes a un final molt emocionant de la tercera divisió del rugby català.

El Badalona Rugby Club va fer els deures aquest dissabte a la tarda davant el Ripoll i va aconseguir un resultat molt contundent de 5-44, deixant les portes obertes a una final molt emocionada de la tercera divisió del rugby català.

Els Taurons van arribar al penúltim partit d'aquesta temporada amb un equip farcit de baixes, però van saber afrontar el partit de manera molt directe. Des dels primers minuts van desplegar el joc a la mà que han caracteritzat el seu retorn a la categoria sènior del rugby català i van començar a anotar punts.

Al mateix temps, la davantera dels badalonins va imposar-se en les fases de joc tancat al Ripoll. Al final de la primera part, el marcador amb un resultat de 5-22 reflectia clarament la superioritat del Badalona Rugby Club.

La segona part va ser una repetició de la primera, el Badalona va continuar imposant el seu ritme i els punts van a anar caient del costat dels Taurons. De mica en mica, els ripollesos anaven conformant-se amb el resultat.

El parcial de la segona part va ser també molt clar 0-22 pels de Badalona. Quan l'àrbitre va marcar la fi del partit, el resultat 5-44 era la millor demostració de la superioritat dels badalonins.

El proper diumenge, 24 d'abril, el Rugby Club Badalona té el darrer partit d'aquesta competició i està obligat a guanyar al seu principal rival, els Dragons de Santa Coloma.

Així doncs, el desenllaç de la tercera divisió catalana de rugby queda pendent fins al darrer partit.