El Badalona salva un punt contra el Huesca B (3-3)

0
    34
    SD Huesca

El CF Badalona disputava la primera de les 10 darreres finals al camp del Huesca B amb l’obligació d’emporta-se els tres punts i oxigenar-se una mica a la zona perillosa de la classificació. Aquesta feina a fer es va limitar a un punt (3-3).

El partit al Municipal Grañén va començar amb un ritme altíssim i l’olfacte golejador dels escapulats despertant aviat. Al minut 4′, Álex Pla va protagonitzar la primera diana del partit amb un xut excels al fons de la xarxa.

L’alegria escapulada, però, va durar poc. Abans d’arribar al minut 10, el Huesca B van tornar a igualar el partit amb gol d’Alberto Fuentes des dels onze metres (1-1). I aquest malson es va incrementar al minut 17. Els alt aragonesos van aconseguir capgirar el partit, també de penal, amb el gol de l’exescapulat Jordi Cano (2-1).

Amb els dos equips conscients del que es jugaven, el Badalona va tornar a exhibir el seu olfacte ofensiu i novament Álex Pla va tornar a aprofitar-se dels errors locals (2-2). Xiulet final d’una primera meitat molt igualada.

Després del descans, el ritme es va mantenir a la gespa, i el Huesca B va recuperar el seu avantatge. Jugada individual de Jordi Cano des de l’esquerra, i Carlos Kevin que la va aprofitar per avançar novament el conjunt blaugrana (3-2).

La resposta del Badalona va arribar i Xavi Molina va rematar a plaer el tercer gol escapulat, sense oposició rival (3-3). Empat badaloní a l’equador del segon temps i empat agredolç d’un Badalona que haurà de continuar remant i sumar victòries.