L’Osasuna tomba el Seagull sota la pluja (0-3)

0
    47

El Club Esportiu Seagull no va poder superar el Club Atlético Osasuna a l’Estadi en un partit amb ocasions visitants i una lluita local que no va tenir cap premi. Una desfeta que manté el conjunt badaloní entre les dues darreres posicions de la taula.

Sota una intensa pluja a Badalona, l’enfrontament a la gespa va començar amb la pitjor notícia possible. Un gol matiner de les visitantsCelia va sorprendre Itziar amb un xut des de 30 metres que es va enverinar i la portera de les ‘gavines’ no va poder enviar a corner.

Amb el marcador en contra, el Seagull va lluitar durant tot el primer temps. Un duel intens i actiu de les ‘gavines’ contra un rival amb la mateixa intensitat i pressió, que no deixava les badalonines poder crear perill. Merino va poder aprofitar una de les poques accions de perill al primer temps, però no es va poder generar perill.

L’exgavina Mar Torras va transformar el 0-2 abans del primer temps aprofitant una jugada de Lorena Herrera per banda esquerra. Ajustada derrota del Seagull, però encara amb opcions de poder capgirar a la represa.

El Seagull va mantenir el ritme d’Osasuna al segon temps – ja sense pluja – però les ocasions no es van poder generar. Sense pràcticament perill visitant, Itziar va evitar el 0-3 al minut 70, però no va poder aturar una falta directa executada per part d’Ibra. Merino va desaprofitar un mà a mà davant Maitane als darrers minuts.

Derrota de les ‘gavines’ després del bon punt al camp del Depor i les posicions de salvació que s’allunyen a 9 punts després dels empats de Racing i Parquesol, proper rival del Seagull dissabte 19 de març (16h).

Més enllà de la derrota, bon detall del Seagull abans de l’inici del partit amb l’agraïment de les jugadores i cos tècnic a les seves mares, germanes, entrenadores i jugadores del futbol base en la setmana del Dia Internacional de la Dona i la disputa del partit amb la segona equipació, donant suport al poble ucraïnès.