El Badalona tomba el Nàstic (2-1) i deixa de ser cuer

0
    30

Primer triomf del Badalona a l’Estadi de la temporada. L’equip de Manolo González ha superat (2-1) un rival directe, el Gimnàstic de Tarragona, i ha sumat tres punts que el fan saltar fins a la 18ena posició. El badaloní Kilian Durán i Cris Montes han marcat els gols escapulats.

Ben aviat, quan no havien passat ni cinc minuts, s’ha avançat el Bada: un xut de falta directa de Kilian ha tocat a la barrera i ha despistat el porter. De fet, els badalonins han disposat de dues clares oportunitats més en els primers minuts, en les botes de Pelón i Cris Montes, fruit d’una pressió molt encertada que els ha permés fer bones transicions.

La pressió ha baixat i el partit ha perdut ritme. Els escapulats, però, no han patit, perquè el Nàstic s’ha mostrat estèril de mig camp en endavant. Poc abans del descans, però, en la primera rematada entre els tres pals, els tarragonins han aconseguit empatar. Jonathan Pereira ha colpejat amb el cap una centrada de Pol Valentín i ha batut Álex Sánchez.

Després del descans el partit ha caigut del costat visitant fins que Manolo González ha reaccionat i ha canviat el dibuix del seu equip, passant del 5-4-1 al 4-2-3-1. El cas és que, a manca de deu minuts del final, Cris Montes ha signat el 2-1 definitiu en culminar una jugada en què Hugo Esteban ha posat la pilota a l’àrea i Chema Moreno l’ha baixat, provant un primer xut que el porter ha refusat.

La fitxa

Badalona: Álex Sánchez; Robusté, Moyano, Pelón (Toni Jou, 67’), Valentín; Robert Simón, Marc Carbó, Adri Díaz, Kilian Durán (Hugo Esteban, 67’); Cris Montes (Iván Malón, 82’) i Chema Moreno.

Gimnàstic: Barragán, Pol Valentín, Bonilla, Goldar (Lolo Pla, 86’), Juan Rodríguez, Petchoff, Brugui, Jonathan Pereira (Pol Ballesteros, 74’), Perone, Pedro i Ferran Giner (Montero, 80’).

Àrbitre: Álvaro Varón Aceitón (balear). T.G: Juan Rodríguez, Marc Carbó, Ferran Giner, Bonilla, Goldar, Manolo González i Toni Jou.

Gols: 1-0 (5’) Kilian Durán. 1-1 (39’) Jonathan Pereira. 2-1 (80’) Cris Montes.

Públic: 963 espectadors a l’Estadi.