El Badalona tomba l’Hércules a domicili (1-2)

0
    29
    Información / José Navarro.

Sensacional triomf del Badalona davant d’un rival directe, l’Hércules, que, a més, és un dels equips amb més pressupost de segona B. Els alancantins s’avançen amb un gol de Moha, però Abel Suárez i Chema Moreno signen una remuntada que deixa l’equip escapulat fora de les posicions de descens per primer cop en tota la temporada.

La victòria al Rico Pérez és de les que poden girar la situació. Ha estat, a més, molt merescuda i molt ben treballada.

Moha Traoré ha obert el marcador, recollint el refús del pal després d’un xut de Borja, en una llarga jugada d’atac. La cosa no pintava bé, però l’alegria local només ha durat dos minuts: Abel Suárez ha aconseguit empatar en rematar de cap una centrada des de la dreta. En l’inici de la segona part, una transició molt ben conduïda per Cris Montes ha acabat amb una rematada de Chema Moreno a la xarxa- L’1-2 ja no s’ha mogut, l’Hércules ha fregat l’empat en els minuts finals, però Morales ho ha evitat amb una intervenció de mèrit.

La fitxa

Hércules: Falcón; Álvaro Pérez (Jona, 60’), Íñiguez, Nani, Felipe Alonso; Yeray, Borja Martínez; Moha, Diego Benito, Alfaro (Fran Miranda, 46’); Carlos Martínez.

Badalona: Morales; Toledo (Kilian, 61’), Robusté, Pelón, Valentín; Adri Díaz, Marc Carbó; Robert Simón, Abel Suárez (Máyor, 72’), Cris Montes (Toni Jou, 83’); Chema Moreno.

Gols: 1-0 (20’) Moha. 1-1 (22’) Abel Suárez. 1-2 (56’) Chema Moreno.

Àrbitre: Miguel Domato Pedreira. (comitè balear). T.G: Íñiguez, Jona, Valentín, Marc Carbó i Máyor.