El Badalona veu la llum a la Dani Jarque (1-2)

0
    34

Merescut triomf del CF Badalona en la seva visita al filial de l’Espanyol, a Sant Adrià. L’equip escapulat suma la primera victòria de la temporada en el tercer partit de Manolo González a la banqueta i, tot i que es manté en la darrera posició, té més a prop la zona de salvació. Oriola i Prat són els equips més pròxims, amb un punt més.

Valentín i Hugo Esteban han remuntat, en els últims minuts, el gol de Nico. L’un a dos definitu ha arribat, a més, en el temps afegit. El filial blanc-i-blau ha jugat des del minut 66 amb un jugador menys per expulsió de Soni, que ha vist dues targetes grogues.

Feia cinc mesos i una setmana, des del 19 de maig, que el Badalona no guanyava un partit a la lliga. Va ser en la darrera jornada de la temporada passada: 3-2 a l’Estadi davant el Vila-real B.

La fitxa

Espanyol B: Adri López, Soria, Nil (Jutglà, 81′), Nacho, Manchón. Damià, Moha Soni, Roman, Max (Josi, 62′) i Nico (Alejandro, 72′).

CF Badalona: Alex Sánchez; Robert Simón, Robusté, Pelón, Moyano (Máyor, 67′), Valentin; Marc Carbó (Toni Jou, 78′), Adri Díaz (Abel, 67′), Cris Montes; Chema Moreno i Hugo Esteban.

Gols: 1-0 (59′) Nico. 1-1 (77′) Valentín. 1-2 (90′) Hugo Esteban.

Àrbitre: Borja Martinez Garcia (La Rioja). Ha amonestat Adri Díaz, Soria, Valentín, Robusté, Pelón, Álex Sánchez, Chema, Manchón i Toni Jou. Ha expulsat Soni per doble amonestació (6′ i 66′).

Públic: Uns 800 espectadors a la Dani Jarque.