El curt nord-americà ‘Skin’ guanya el premi a la millor pel·lícula de la 45a Edició de FILMETS

  0

  Skin, una producció nord-americana de 20 minuts, ha guanyat el Premi a la millor pel·lícula de la 45a edició de FILMETS Badalona Film Festival. Es tracta d’un curt basat en una història real escrit i dirigit per Guy Nattiv i que ja ha guanyat l’Oscar al millor curtmetratge aquest any.

  La violència genera més violència

  Skin explica una història de violència en què s’enfronten dos col·lectius: un de supremacistes blancs i un d’afroamericans, tot i que la violència la inicien els neonazis. El missatge que es desprèn de la pel·lícula és que un cop la violència es desferma, aleshores ja no és controlable per part de ningú.

  La 45a edició de FILMETS Badalona Film Festival s’ha desenvolupat del 18 al 27 d’octubre a Badalona, Barcelona i Sant Boi de Llobregat, ciutat que s’ha incorporat enguany a les seus ja històriques del festival.

  Els guardons de FILMETS s’han lliurat aquesta nit de dissabte durant la Nit de les Venus, la gala de cloenda que s’ha desenvolupat al Teatre Zorrilla de Badalona i que ha estat retransmesa per Televisió de Badalona i la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. A més, ha estat presentada per la periodista badalonina Lídia Heredia i la música hi ha tingut un paper primordial de la mà de la cantant Mone i la Filmets Band.

  Millor producció catalana

  La pel·lícula Suc de síndria, un dels grans èxits de la temporada al cinema català
  i espanyol, ha guanyat la Venus a la millor producció catalana. Dirigida per Irene Moray i interpretada per Elena Martín i Max Grosse, explica com la Bàrbara i en Pol se’n van uns dies de vacances. Allà, la Bàrbara acabarà superant el trauma sexual que la persegueix des de fa anys.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí