El Badalonès apura les opcions d’ascens (60 a 71)

18
    x publicar.JPG

01/05/2013
    Els dimonis no fallen però no depenen d'ells mateixos a falta de dues jornades

El Badalones va complir a la pista del Caldes i segueix esperant una relliscada dels seus rivals per tenir opcions d'ascens.

A falta de 2 jornades, els de Xavi Grau són 4rts a un partit del Círcol -amb el que han perdut els dos partits- i del Ripollet– amb el que tenen l'average empatat però amb millor bàsquet general-.

Tot i això, els Dimonis surten perdedors en un triple empat amb aquests dos equips, de manera que per quedar 2ns i tenir l'ascens matemàtic necessiten que el Círcol perdi els 2 partits i el Ripollet un, i per quedar 3rs, que dóna accés a la fase de 3rs, necessiten que el Ripollet en perdi algun i que el Círcol en guanyi algun per evitar el triple empat.

Precisament el Ripollet jugarà aquest diumenge (17h) a Badalona, a la pista del Sant Josep, que acabarà sent àrbitre de la part capdavantera.

A Caldes, tot i que els locals no es jugaven res i el Badalonès molt, els dimonis van tenir problemes per imposar el seu joc i van anar a remolc durant molts minuts.

L'inici encertat, amb 2 triples de Suñé, va donar els primers rèdits al Badalonès (5 a 10), que amb l'intercanvi de cistelles va mantenir l'avantatge al final del període (14 a 18).

Al segon quart però, tot va canviar. Els equips van cometre més errors, i després d'un bloqueig inicial en el marcador, el Caldes va sumar gràcies a l'encert exterior i a bones situacions des del bloc directe.

El Badalonès estava estancat (31 a 25 al min 18) i només algues accions en transició d'Oña i Arqué van permetre mantenir el partit viu a la mitja part (35 a 34).

Al tercer quart, tots dos equips van apostar per les defenses i el partit es va travar.
    Mentre el Caldes vivia del rebot ofensiu, el Badalonès sumava des del tir lliure.

Llavors, al final del quart, una tècnica al Caldes va permetre capgirar el marcador (48 a 52) i obrir el forat amb un 0 a 7 a l'inici de l'últim quart per sentenciar el partit a falta d'un minut (58 a 65).

Suñé amb 21 punts i Arqué amb 17 van ser els millors.