El Badalonès cedeix el liderat contra l’Onyar (52 a 54)

34
    2.JPG

08/10/2013
    Els de Xavi Grau van acabar cedint contra l'Onyar, que va imposar la seva superioritat prop dels taulells

El Badalonès va patir la 1a derrota de la temporada en caure a casa contra l'Onyar en un partit molt dur en que les defenses es van imposar als atacs.

Després d'un inici tant caòtic que es va haver de repetir, els Dimonis van sortir molt més endollats al partit (13 a 2) amb molta intensitat als dos costats de la pista i amb mobilitat per arribar a tot arreu i fer que les torres de l'Onyar no es sentissin còmodes.

L'entrada de l'exacb Toni Espinosa va equilibrar el joc dels gironins, que mica a mica es van anar cruspint la diferència per acabar el quart amb empat (18 a 18) i aprofitar la nul·litat ofensiva dels Dimonis, que només van anotar 4 tirs lliures al 2n quart, per agafar un petit coixí (22 a 27).

A la tornada dels vestidors, va tornar a ser l'Onyar l'equip que duia la iniciativa arribant a dominar per 8 el marcador (24 a 32).
    El Badalonès va passar a zona, i amb l'encert de Suñé va aturar la sangria (30 a 35) però els gironins també van fer defensa zonal i el partit es va tornar a travar (36 a 42) mantenint la dinàmica gairebé tot l'últim quart.

El Badalonès anotava en contraatacs quan l'Onyar no era capaç de tallar-los amb falta i els visitants sumaven carregant molt el rebot ofensiu i amb segones i terceres opcions per atacar la zona.

El temps passava i l'Onyar va arribar a gaudir d'una diferència de 8 punts a falta de 4 minuts (43 a 51), però llavors un triple de Morales, una recuperació de Màlaga i una cistella de Suñé, van tornar a ajustar el matx (50 a 51).

Els Dimonis van tenir les seves oportunitats de capgirar el marcador, per`van desaprofitar un contraatac i 2 tirs lliures mentre que a l'altre costat Heras, el millor del partit amb 16 punts, estirava la diferència abans del serial de tirs lliures (52 a 54).

A falta de 6 segons els gironins encara van fallar 2 tirs lliures que haguessin donat una última opció al Badalonès, però per enèsima vegada, van capturar el rebot ofensiu i es va acabar el partit.

El proper compromís del Badalonès serà el diumenge a les 19h a la pista del Palamós.