Victòria amb ensurt del Círcol (87 a 81)

0
    40
    7.JPG

08/10/2013
    Els de Cesc Castellet van dilapidar una diferència de 15 punts a la 2a part en només 8 minuts

El Círcol va aconseguir la 3a victòria de la temporada en vèncer el Ceset de Girona a casa per 87 a 81

Els de Cesc Castellet van haver de patir quan els visitants van eixugar els 15 punts que el Círcol havia aconseguit al 3r quart (66 a 51) i es van arribat a posar per davant (75 a 76).

El partit va tenir tant de ritme i va ser tant obert, que va permetre aquests altibaixos dels dos equips.
    De fet, a la 1a part, el Circol ja havia aconseguit un avantatge de 14 punts gràcies al control del rebot i el contraatac, que va dilapidar en 3 minuts per marxar a la mitja part només 8 amunt.

A la represa, el guió no va canviar. Amb el rebot controlat, els locals van poder córrer i trobar situacions senzilles per anotar (66 a 51 min 27) però es van relaxar i el Ceset es va deixar anar des de l'encert exterior i els 1 contra 1 (71 a 70 min 33 i 75 a 76 min 35).

La bona feina al darrere de Raül Castillo, i al davant d'Andreu Lladó i Pau Ruzafa van ser claus per tornar a dominar el partit, abans d'un triple de Xesco per sentenciar-lo (87 a 79 a 54 segons).

El proper partit del Círcol serà el diumenge a les 17:30 a casa contra el Pineda