El Badalonés dona un cop sobre la taula a Llefià

0
    188
    Badalonés assalta la pista del Llefià

Victòria del Badalonés a Llefià (63-76) en un derbi en el qual tots dos equips es diputaven el lideratge a la classificació de Primera Catalana Masculina.

Després d’un inici favorable als locals (28-20 a l’inici del segon quart), els Dimonis van començar a retallar diferències en el marcador, arribant al descans amb avantatge (38-42). Durant la segona part, l’equip de Pol Amigó va anar sempre pel davant. Un 2 a 9 a l’inici del darrer quart, va ser gairebé definitiu per al triomf visitant, destacant Carles Sanabria (22p), Ferran Crisol (15p), i Uri Moreno amb tres triples. El millor jugador local va ser Pau Ruzafa amb 15 punts, trobant a faltar l’anotació d’Àlex Eñeso i l’aportació de Marcos Morales.

En aquesta mateixa categoria, el sénior b de la Minguella guanyava l’altre derbi badaloní contra el Circol B (55-65). Amb Yon Pérez anotant 18 punts. Els de Quim Solà assoleixen el segon lloc de la classificació. Sant Josep, a casa contra el CN Terrasa, Sant Andreu Natzaret, a Santa Coloma, van caure derrotats.

Un Circol en estat de gràcia

Clara victòria del Circol

Després d’un inici de temporada amb dubtes, el Coto es consolida a la Supercopa, amb una clara victòria davant el NB Olesa (79-49) en una gran segona part badalonina, amb una actuació coral de tot l’equip. Omar Bajja amb 14 punts va ser el màxim anotador. Amb aquest triomf, els de Coro igualen el seu balanç (6 victòries, 6 derrotes).

Cara i Creu a Copa

La Minguella es consolida en el segon lloc de la classificació després de vèncer a la pista del Safa Claror (53-68), amb un gran darrer quart que li serveix per capgirar el marcador (4-23). Per la seva banda, Maristes Ademar cau a Girona (89-78)

En categoria femenina, la Minguella va estar a punt de donar la sorpresa davant la Vall d’en Bas, segones classificades (50-52). Victòria ajustada del Llefià a la Colina contra el Neus (53-55), i bona victòria de la Penya B a Vic contra el Femení Osona (48-65). A la Segona Catalana masculina, l’AB Bufalà guanya a la difícil pista del Blanes, líders fins aquesta jornada (69-75). Ademar guanya a Canet, en un partit amb poca anotació (35-43), i Badalonés B cau de forma clara davant el nou líder, Vilassar de Dalt (43-71).