El Badalonès edita en un llibre els seus 121 anys d’història

  0
  badalones.jpg

  07/09/2016 – L'Espai Betúlia va acollir aquest dilluns al vespre la presentació del llibre que ret homenatge als 121 anys d'història del Col·legi Badalonès.

  L'Espai Betúlia va acollir aquest dilluns al vespre la presentació del llibre que ret homenatge als 121 anys d'història del Col·legi Badalonès. Aquesta edició especial fa un repàs al segle i dues dècades de vida durant els que el centre ha desenvolupat la seva activitat a la ciutat.

   

  De la mà del professor Miquel Creixell, autor d'aquest recull d'experiències en paper, 'Construint futurs des de fa 121 anys' aglutina documents i imatges antigues i modernes; fa un repàs de les diferents èpoques per les que ha passat l'escola, des dels seus inicis; recorda els diferents edificis que ocupa i recorda les portades de la revista escolar. També incorpora escrits d'alumnes i professors.

   

  La presentació, davant prop d'unes 200 persones, va comptar amb la presència de Miquel Creixell; de l'autor del pròleg, l'escriptor Joaquim Molina, així com de Manel i Anni Dunjó.