Golejada per passar a la final de la Copa Catalunya

0
    49

10/06/2013 – Incontestable triomf del Juvenil, que ha aconseguit accedir a la gran final després de superar al Rubí per 6-0. Ara toca enfrontar-se al Barça

Calia no confiar-se. Malgrat ser un equip d'inferior categoria, el Rubí havia deixar fora de competició al Girona, que havia acabat la temporada en la Divisió d'Honor Juvenil una posició per davant dels de Robert Cuesta. Per tant, el partit no semblava que seria un camí de roses cap a la final. Però les previsions no van complir-se i el Badalona, finalment, va passar per damunt del rival.

El partit va jugar-se al Centenari. Ben ràpid van posar-se les coses de cara, quan en el 10' Marc Gual convertia el primer gol del partit. Aquesta diana inicial va donar seguretat als badalonins i se la va treure als visitants, que van adonar-se del potencial del rival. Després d'una infinitat d'ocasions, els de Cuesta no engruixarien el marcador fins al final de la primera part, quan Jordi va fer dos gols. Per si encara quedava algun dubte de què podia passar, Marc Gual va fer el 4-0 i el 5-0 només començar la segona part, arrodonint així una gran actuació personal amb hat trick inclòs. Al 60', Ángel va fer el 6-0 definitiu.

Ara arriba el gran repte: intentar aconseguir el títol de campió de Catalunya. Però no serà gens fàcil, perquè l'equip haurà de veure's les cares en la gran final amb el Barça, el campió d'enguany de la màxima categoria juvenil. El partit es jugarà aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú.