El Badalonès, entre els millors centres de Catalunya en notes a les PAU

  0
  123
  El Badalonès, entre els millors centres de Catalunya en notes a les PAU
  El Badalonès, entre els millors centres de Catalunya en notes a les PAU

  El Col·legi Badalonès se situa entre el 6% de centres de Catalunya que van obtenir una mitjana més alta en la passada edició de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). En concret, la nostra escola ocupa el 45è lloc del rànquing, la qual cosa la situa en el primer quartil, segons dades facilitades pel Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC).

  No és el primer cop que el col·legi se situa entre els millors del país en base al resultats obtinguts en la selectivitat. En la passada edició, celebrada el juny de l’any passat, i per segon any consecutiu a l’edifici del carrer dels Arbres, 85 alumnes del col·legi -82 de Batxillerat i 3 de Cicles Formatius de Grau Superior-  van concórrer a les proves en la fase ordinària. I sis més ho van fer en la fase extraordinària. Tots i totes van aprovar, amb una nota mitjana de 7,387.

  L’edició de l’any passat passarà a la història del Badalonès per les vuit Distincions d’Honor obtingudes pels nostres alumnes, la xifra més alta de la llarga història del centre. Aquestes distincions reconèixen el mèrit dels i les estudiants que treuen notes iguals o superiors a 9.00 sobre 10 a la fase general de les PAU.

  Del total d’alumnes del col·legi que es van presentar a la passada edició de les proves, el 57% les va superar amb una nota superior a 10 sobre 14 en la fase específica.  La nota més brillant en la fase específica va ser per l’Ana Cañamero, que va obtenir un 13,586 sobre 14.

  Debut en el món del còmic

  La professora de Llengua i Literatura i exalumna del Badalonès, Blanca Bravo Cela (Barcelona, 1972), combina des de fa anys la seva tasca docent amb una prolífica carrera com a escriptora. Ara, tot just un any després de publicar el seu darrer volum “El pitjor equip del món” (Ed. Animallibres), debuta en el món del còmic posant text a “Mi Silencio” (Ed. Kairós), un àlbum il·lustrat per Laia Carrera Crespo que sortirà a la venda la setmana vinent.

  “Ha estat un autèntic repte”, explica la professora, que va rebre amb entussiasme la proposta de posar el text a les idees dibuixades per la il·lustradora. “Mi Silencio” és un llibre de Mindfullness adreçat a infants i joves. Narra el viatge d’una nena que, cansada de la la grisor i els sorolls de la ciutat on viu, comença un viatge iniciàtic a la recerca del silenci i la pau interior.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí