FILMETS presenta en exclusiva els curtmetratges guanyadors dels BAFTA  

  0
  Festival Filmets 2021

  FILMETS Badalona Film Festival ha estat un any més la porta d’entrada a Catalunya dels premis BAFTA 2021, els prestigiosos guardons de l’Acadèmia Britànica de les Arts Cinematogràfiques i de la Televisió, que es van donar a conèixer el passat 11 d’abril al Royal Albert Hall de Londres.

  Els curts guanyadors dels BAFTA 2021, ‘The present‘, en l’apartat de ficció, i ‘The owl and the pussycat’, en l’apartat d’animació, han estat les pel·lícules més esperades. La resta de curts projectats han estat: ‘Eyelash’, ‘Lizard’, ‘Lucky Break’, ‘The ire next time’ i ‘The song of a lost boy’.

  Espectacular inauguració

  Recordem que el passat divendres a la nit es va celebrar la Sessió Inaugural de la 47a edició de FILMETS Badalona Film Festival, donant el tret de sortida a un festival que es desenvoluparà fins al 31 d’octubre. La Sessió Inaugural va tenir l’alicient afegit de la presència de diversos cineastes a l’estora vermella del Teatre Zorrilla de Badalona, i d’un públic que ha omplert tot l’aforament.

  Cal destacar l’assistència a la Sessió Inaugural de Maria Molins i Miguel Ángel Jenner, protagonistes del curtmetratge ‘Mi querido Juan Manuel’, que ha obert el festival. Es tracta d’un curtmetratge de 17 minuts dirigit per José Luis López Ortiz i que es presenta a FILMETS amb la categoria de première internacional.

  A la Sessió Inaugural de FILMETS també es va poder veure un curtmetratge que l’any 2020 va ser candidat a l’Oscar en la categoria de millor curt de ficció: ‘The letter room’, protagonitzat per Oscar Isaac.

  FILMETS és el primer festival de cinema que es farà amb l’aforament del 100% després de l’aixecament de les mesures restrictives relacionades amb la pandèmia. Es presentaran 237 curts en competició al Teatre Zorrilla de Badalona, l’Institut français de Barcelona i els cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí