El Badalonès es cruspeix el Neus a la 1a part (80 a 59)

42
    x publicar.JPG

29/01/2014
    Els Dimonis ja guanyaven 38 a 12 al minut 15

El Badalonès es va endur el derbi comarcal de la jornada en derrotar al Bàsquet Neus per 80 a 59 en un partit que va tenir poca història.
    De fet, no es va assemblar gens al que van disputar els 2 equips a la 1a jornada de lliga, amb alternatives pels 2 conjunts, que va acabar amb la victòria dels badalonins a la pròrroga.

Aquest cop, tot i que els colomencs arribaven amb 2 victòries seguides i en bona dinàmica, els Dimonis no van donar opció.

Ja des de l'inici, la intensitat i l'encert del Badalonès, van marcar la diferència. El Neus només va aconseguir anotar una cistella en joc en tot el 1r quart mentre que el Badalonès defensava, rebotejava, Tubert marcava diferències i 3 triples al final del quart, l'últim de Suñé sobre la botzina, feien encara més gran la ferida (27 a 9).

A l'inici del 2n quart res va canviar i els Dimonis seguien amb dues marxes més que el Neus. En aquest context, Màlaga va ser el més destacat amb un 2+1, una esmaixada i un triple que augmentaven la diferència fins el 38 a 12 al minut 15. El Neus va poder aturar la sangria però ja va marxar 23 punts per sota a la mitja part (46 a 23).

A la represa, els colomencs van sortir molt més agressius i amb una pressió tota la pista van anar retallant la diferència fins el 47 a 30. Vera s'havia carregat l'equip a l'esquena amb 10 punts al 3r quart, però al final del període, un 3+1 de Morales i una tècnica a la banqueta del Neus, van tirar pel terra la feina feta (60 a 38).

Tot i que el partit estava decidit, ni uns es van rendir ni els altres van voler aixecar el peu de l'accelerador. És per això que es van viure jugades de tensió que van acabar amb tècniques a la banqueta del Badalonès, que per acumulació, van obligar al seu entrenador a abandonar la pista. El rosari de tirs lliures va permetre als visitants reduir la diferència fins el 80 a 59 final.

El proper partit del Neus serà dissabte a les 19:30 a casa contra el Tiana, mentre que els Dimonis van a la pista de La Garriga dissabte a les 18h.