El Joventut femení fa un pas endavant (59 a 41)

0
    29
    j2.JPG

28/01/2014
    Les verd-i-negres van guanyar al Grup Barna B, i s'enduen 18 punts de renda per l'average

El Joventut femení va fer un pas endavant de cara a l'objectiu de la salvació derrotant un rival directe com el Grup Barna B per 18 punts de diferència (59 a 41).

Les de Juanjo Casado van fer un partit formidable en defensa, posant en pràctica moltes variants que van noquejar a les barcelonines.
    A més, van ser constants durant tot el matx tot i passar moments de desencert ofensiu.

Així, al minut 30 el marcador era de 36 a 26. Les verd-i-negres van mirar de fer un esfor´per ampliar la diferència de cara a l'average, i van canviar el ritme del matx. A l'últim quart van anotar 23 punts per acabar-ne amb 56, 15 més dels que anoten normalment. La jugada els va sortir bé perquè la diferència final va ser la màxima del partit

Amb aquest triomf, el Joventut femení empata amb les barcelonines i té una mica més a prop la salvació.
    A la propera jornada, les de Juanjo Casado encetaran la 2a volta dissabte a les 19h rebent a l'Unigirona B, el 2n classificat.