El Badalonès es deixa el liderat i l’average a La Seu (87 a 82)

0
    24
    DSC_0310.JPG

05/03/2013

Els Dimonis no van competir fins els 15 últims minuts i la gran remuntada va arribar tard

El Badalonès va perdre a la pista de La Seu i deixa de ser líder de la Segona Catalana.

Els de Xaxi Grau van començar a competir al minut 25, quan ja perdien per 20 punts, i tot i la remuntada, no van ser a temps per competir pel partit.
    Si que ho van fer per l'average, però el darrer triple no va entrar, i van perdre la diferència de punts contra un rival directe per l'ascens.
    El 2 a 7 inicial amb dos triples de Jimeno va ser ràpidament contestat amb un 9 a 0 local que igualava el partit a 11.
    A partir d'aquell moment, domini local als dos costats de la pista.
    Els dimonis es precipitaven en atac amb mals llançaments en transició i la defensa, el tret característic a la primera volta, feia aigües per tot arreu
    Només 6 punts seguits en penetracions de Xavi Oña van aguantar el marcador (24 a 15).
    A més, en atac La Seu estava jugant molt bé, i amb una excel·lent circulació de pilota trobaven tirs lliurats (29 a 42 a la mitja part).
    A la tornada dels vestidors es va mantenir la tònica de la primera part i el Badalonès només anotava puntualment de 3 i amb accions forçades que l'enviaven a la línia de tirs lliures
    El joc anàrquic permetia a La Seu controlar el rebot i robar pilotes per anotar amb facilitat al contraatac. Amb aquest guió, el nou líder va arribar a una màxima de 21 punts (63 a 42).
    Llavors un triple d'Estruch i 2 de Suñé van fer reaccionar l'equip i amb un parcial de 2 a 13 va tornar a entrar al partit.
    En una rigorosa falta de Solivelles seguida d'una tècnica, semblava que els lleidatans sentenciaven el partit (72 a 55), però els Dimonis van seguir lluitant, i novament des del 6,75 i a la desesperada van acostar-se fins als 5 punts, tot i que sense opció a triomf.
    El llançament per empatar l'average però, no va entrar.