La Minguella supera el Pineda a la prorroga (78 a 74)

34
    minguella.JPG

05/03/2013

Els de Pere Garcia guanyen un rival directe i segueixen 4rts

La Minguella no va fallar a la sempre complicada pista del Pineda i segueix l'estela dels líders de la lliga. Els de Pere Garcia van necessitar 45 minuts per desfer-se d'un rival directe que ho va intentar fins el final.

Tot i no comptar amb Esteve, Teixidor ni Guerra, els badalonins van practicar un molt bon bàsquet per agafar els primers avantatges. Al primer quart la diferència va arribar a ser de 12 punts amb un inspirat Joel Pulido que en va fer 11 gairebé consecutius anotant 3 triples.
    La Minguella va mantenir la iniciativa fins la mitja part, però a la represa el Pineda va ajustar la defensava igualar el partit i fins i tot es va posar per davant (59 a 65). Albert Navarro va rescatar als de Casagemes que van tenir l'últim atac per desfer l'empat, però una mala gestió va fer que ni tant sols poguessin fer un llançament.
    Al temps extra però, la Minguella va sortir amb més iniciativa i va obrir una escletxa de 8 punts que va acabar sent definitiva.
    Pulido amb 19 de valoració, Prat amb 17 i Navarro amb 16 van ser els millors.