El Badalonès fa de líder a la segona part (67 a 78)

24
    x publicar.JPG

13/11/2012

Els de Xavi Grau van clavar un 2 a 16 al tercer quart que va decidir el partit

El Badalonès, el líder invicte de la segona catalana, es va acabar imposant al cuer, el Sant Josep B, en un partit que perdia a la mitja part (33 a 31).

Els parroquials van remuntar la renda que havien aconseguit els dimonis (13 a 23) gràcies a la feina dels seus pivots, i l'agressivitat en la pressió. Llavors el Sant Josep B va travar el partit amb una defensa zonal i va arribar a capgirar el marcador deixant el badalonès sense anotar en els últims minuts del segon quart.

A la represa, els locals van aconseguir la màxima (42 a 36) després d'una tècnica i amb un Sarmiento dirigint el partit al seu gust, però els dimonis van tornar a apretar l'accelerador amb la pressió que els caracteritza i van eixugar la diferència amb un 2 a 16 (44 a 50).

El Sant Josep va aturar la sangria des del triple (47 a 51), però Suñé amb 5 punts seguits va trencar el matx (49 a 60). Amb el partit decidit, la zona parroquial i l'encert de Sarmiento van intentar posar-hi emoció, pe`ro ja era massa tard.