Albert Rivera dóna impuls a la campanya badalonina de Ciutadans

  0
  52

  13/11/2012 – El candidat de la formació a la Generalitat va visitar ahir la plaça de la Vila, on va anunciar que utilitzarà la llei de consultes per preguntar als ciutadans si volen retallades en sanitat i educació.

  El candidat de Ciutadans als comicis del proper 25N, Albert Rivera, va acompanyar ahir als militants i simpatitzants badalonins a la plaça de la Vila per donar un impuls a la campanya de la formació a Badalona.

   

  Rivera va rebatre els arguments que CiU utilitza per fonamentar el dret a decidir sobre l’estat propi i avisà de que ell també utilitzarà la llei de consultes per preguntar sobre qüestions com les retallades en educació o sanitat, de les quals la Generalitat en té les competències. “O és que en aquests temes no hi ha dret a decidir”, expressà.

   

  Segons el parer del cap de llista de C’s, la solució més eficient seria eliminar estructures polítiques com les diputacions i els consells comarcals per poder prioritzar els pilars de l’Estat del Benestar: sanitat i educació. Tanmateix, considera que la targeta sanitària universal hauria de ser només per ciutadans espanyols i persones que cotitzin laboralment a Espanya, és a dir, ni turistes ni gent sense permís de residència.