El Badalonès guanya sense jugar bé (51 a 60)

0
    30
    x publicar.JPG

09/04/2013
    Els Dimonis van perdre el ritme al segon quart però es van fer forts al darrere i prop de la zona per forçar faltes

El Badalonès es va endur la victòria de la pista del Balaguer en un partit gris i sense ritme.
    Els Dimonis però, van mantenir un bon nivell en defensa i van tirar d'experìència en el tram final per sumar des de la línia de tir lliure

L'inici vermell va transmetre bones sensacions (11 a 23). Les penetracions d'Oña i l'entrada de Llorach van mantenir el nivell ofensiu, però al segon quart, tot va canviar.

Els lleidatans es van posar en zona i al Badalonès se li va travessar. El partit es va travar i el Balaguer va tornar a ajustar el marcador amb un parcial lentament eficaç (17 a 6 en 6 minuts).
    Una petita reacció després de dos temps morts va permetre al Badalonès marxar per davant a la mitja part (30 a 33).

A la represa, després d'un triple inicial dels locals la igualtat es va mantenir fins els últims compassos del període en que dues accions seguides d'Oña i Màlaga van tornar a donar un lleuger avantatge als Dimonis (42 a 46).

A l'últim quart el Badalonès va tornar a estar a un excel·lent nivell defensiu, sobretot en el marcatge als pivots del Balaguer, i tot i no estar encertat en atac, va fer valer la seva experiència per acostar-se a la cistella i sumar des del tir lliure.
    Tot i que els locals ho van intentar fins el final, un triple de Suñé a falta de 2 minuts va deixar el 51 a 60 final.