El Badalonès guanya tot i no jugar bé (65 a 55)

0
    20

13/03/2013
    Els Dimonis van dominar els 40 minuts però no es van sentir còmodes

En el primer partit en què Xavi Grau va poder comptar amb tots els jugadors, el Badalonès va aconseguir una victòria d'equip gran, d'aquelles en les que sumes sense practicar el teu millor joc.
    Les variants defensives del Sant Nicolau van crear problemes durant tot el partit i tot i que el Badalonès va dominar els 40 minuts, va haver de patir per endur-se el triomf.

La sortida forta dels Dimonis (8 a 0) va ser ràpidament neutraluitzada després d'un temps mort visitant i la conseqüent zona (14 a 11).
    Al segon període, el Badalonès va jugar els millors minuts en defensa i va encadenar tres triples per obrir una escletxa (30 a 18) que el Sant Nicolau va aconseguir tapar-la abans de la mitja part (33 a 25).

A la represa, després d'un intercanvi de triples, el Badalonès va tornar a estirar la goma gràcies a accions de Llorach prop de l'aro (47 a 33), però el Sant Nicolau mai es va donar per vençut.
    Aquest cop des d'una defensa pressionant que acabava amb zona, va col·lapsar al Badalonès.

Quan més s'havien acostat els de Sabadell (52 a 46) un triple afortunat de Suñé va donar molt d'aire tenint en compte que el Sant Nicolau també tenia problemes per anotar.

Una antiesportiva rigorosa als últims minuts va acabar de sentenciar el partit i permetre al Badalonès sumar la 17a victòria i mantenir-se en l'empat per la 2a posició