22
    x publicar.JPG

13/03/2013
    El Círcol guanya un partit amb 3 tècniques i una antiesportiva a la segona part

El Círcol no va fallar i segueix en el triple empat per la segona posició, en vèncer al Sant Gervasi en un partit marcat per la polèmica.

Després d'una primera part amb poc bàsquet però en la que els badalonins van dur la iniciativa (35 a 28), el partit es va escalfar i els àrbitres no van saber apagar el foc.

El Círcol va arribar a tenir un màxim avantatge de 10 punts (43 a 33). però el Sant Gervasi, travant el partit, s'hi tornava a enganxar (43 a 37).
    Llavors, gairebé al final del quart, va arribar la primera tècnica. Va ser a la banqueta, per un comentari que ningú més va escoltar.

D'aquesta primera sanció, el Círcol va treure avantatge per acabar el quart 48 a 39. En només 3 minuts d'últim quart, el Sant Gervasi va rebre una altre tècnica, que va suposar l'expulsió de l'entrenador, i també del delegat que va intentar agredit a l'àrbitre. Més facilitats pel Círcol que ampliava la diferència fins als 14 (53 a 39).

El primer intent de reacció visitant va ser aturat amb un triple de Padilla des de 8 metres (50 a 60) i semblava deixar el partit, que ara anava ràpid i sense faltes però amb els mateixos contactes, vist per sentencia.

Res més lluny de la realitat, el Círcol es va destensar i fallant tirs lliures va deixar la porta oberta.
    El Sant Gervasi es va acostar amb 2 jugades de 3+1, i això que pel mig els va caure una altre antiesportiva.

Amb 66 a 69 i 4 segons pel final, els de Mollet tenien un tir lliure que havien de fallar per tenir alguna opció, però la jugada els va sortir tant malament, que la pilota no va tocar ni aro. A l'altre banda, Ruzafa va ser objecte de falta, i amb el partit guanyat, va llançar el primer tir lliure sense mirar -el va ficar- i el segon amb l'esquerra (70 a 66).