El Badalonès inicia un nou cicle a Copa buscant més regularitat

  0
  49
  DSC_0088_1.JPG

  26/07/2017 – Oblidar un any marcat per les lesions i l’arribada de cinc cares noves, les claus del nou projecte de Xavi Riera.

   

  L’AE Badalonès 2017-2018 comptarà amb diversos protagonistes nouvinguts sobre el parquet de la Plana. Fins al moment, Xavi Riera ja té confirmades onze fitxes per la pròxima temporada, després de concretar sis renovacions, fer cinc fitxatges i donar vuit baixes.

   

  A falta d’una última alta que reforci la pintura, els dimonis disposen de la següent estructura de plantilla. Albert Riera, Marc Arnau, Eric Balagué, Marc Cuesta, Juan Carlos Vicente i Xavi Suñé continuaran defensant els colors vermells de l’AEB.

   

  Qui deixa de formar part del club és el grup integrat per  Ferran Valle, Xavi Moreno, Marc Málaga, Armand Solé, Marc Fernández, David Mbodgi, Adrià Sánchez i Edgar Fernández.

   

  Les vuit baixes que pateix el Badalonès s’han de compensar i, de moment, hi ha segellades cinc noves incorporacions. El veterà pivot Marcos Morales canvia la UBSA de Lliga EBA per la Copa Catalunya i s’integra dins de la disciplina dels dimonis.

   

  Per actuar com a quatre, Xavi Riera ha lligat l’arribada del badaloní Adolf Sada, germà de Víctor Sada i referència del Ciutat Vella. Els alers Xavi Pin (Masnou) i Nil Santiago (Sant Quirze i ex Natzaret) també jugaran a Badalona, igual que Lluís Ortiz, base de l’Artés.

   

  Valoració del ‘director’

   

  “Hem fet incorporacions que ens donaran més bàsquet. Venen jugadors amb un perfil de més coneixement del joc. Això ens ajudarà a polir mancances que teníem la temporada passada”, assegura Xavi Riera a l’hora de valorar l’estructura d’equip que està construint el Badalonès.

   

  “Ortiz ens donarà ritme i Pin té una bona projecció. En Nil Santiago té molta experiència a Copa malgrat ser jove i ve de fer grans números. L’Adolf i el Marcos són dos veterans que ens ajudaran a gaudir de la consistència necessària” afegeix el tècnic.

   

  Segons Riera, l’AEB busca “una mica més d’estabilitat”, ja que “totes les lesions sofertes l’any passat” no van deixar que l’equip “gaudís de la regularitat volguda”.

   

  Com a cirera del pastís, i a falta de fer un últim fitxatge, el Badalonès espera lligar la tornada d’Edu Monterde com a preparador físic, tot un mite de bàsquet de la ciutat.