L’Oficina Local de l’Habitatge rebrà una injecció econòmica per a arranjaments i personal

  0
  DSC03845.JPG

  27/07/2017 – La mesura desbloquejarà una sèrie d'ajudes provinents de la Diputació de Barcelona d'un total de 800.000 euros.

  El Ple també ha aprovat per urgència aquesta setmana una encomana de gestió a Engestur que permetrà incrementar els recursos de l'Oficina Local de l'Habitatge. La mesura desbloquejarà una sèrie d'ajudes provinents de la Diputació de Barcelona d'un total de 800.000 euros que facilitaran l'augment de serveis i personal, sobretot.

   

  D'una banda, 550.000 euros aniran destinats a contractar professionals i diversificar les gestions i els tràmits que es puguin dur a terme des de l'entitat; de l'altra, 250.000 seran per a escometre arranjaments a habitatges dins d'un marc d'actuació local.

   

  El regidor d'Urbanisme, Oriol Lladó, explicava aquest dimarts al Ple els tres punts d'incidència que es veuran més beneficiats: la millora del parc d'habitatge, fomentar la rehabilitació d'immobles i consolidar la finestreta única per a les ajudes i serveis de l'oficina, quelcom que, diu, agilitzarà molt la feina. L'oficina no serà traslladada.

   

  Els partits de l'oposició han criticat que es tracti d'una mesura que s'hagi presentat per urgència, ja que es tracta d'un moviment que es feia necessari des de fa temps, consideren. El PSC, no obstant, ha donat suport a l'aprovació, tot indicant que el servei que s'ofereix a dia d'avui és “deficient” i cal posar-hi remei. Partit Popular s'ha expressat en el mateix sentit, i s'ha abstingut. Partit Demòcrata i Unió i Ciutadans han votat en contra.