El Badalonès no pot rematar la feina contra el Lliçà d’Amunt (74 a 68)

0
    20
    x publicar j13.JPG

17/12/2013
    Els Dimonis van eixugar 14 punts que havien cedit al 3r quart, però es van perdre en un mar de protestes perquè al Lliçà no li van xiular cap falta en els últims 10 minuts

El sènior del Badalonès marxarà de vacances amb una derrota. Els de Xavi Grau van competir fins el final contra el Lliçà d'Amunt, li van remuntar 14 punts de desavantatge però van jugar pitjor el tram final.

Els dos conjunts es van mantenir molt igualats durant la 1a part. Els del Vallès feien un joc molt mòbil i obert que obligava als Dimonis a deixar molts d'espais per a penetracions i tirs còmodes.
    A l'altre cèrcol però, Usatorre i Tubert marcaven la diferència per arribar al final del quart amb empat a 21

Al 2n, la millora defensiva del Badalonès va fer que els locals no anotessin en 4 minuts. D'aquesta manera, els Dimonis sempre va anar per davant fins la mitja part, tot i que dues pilotes perdudes a l'últim minut van reduir l'avantatge (31 a 33).

A la tornada dels vestidors, el Lliçà d'Amunt va sortir molt encertat, i aprofitant 3 errors en el tir lliure dels vermells, van completar un parcial de 9 a 1. Xavi Grau ho va intentar amb una defensa zonal per canviar la dinàmica, però Pérez i Hernàndez es van combinar per anotar 4 triples que feien encara més gran el parcial (56 a 42).

La reacció va arribar des de la defensa. La pressió d'Usatorre i Màlaga va permetre robar pilotes per anotar cistelles senzilles i capgirar el marcador a falta de 3 minuts (62 a 63).

Llavors el Badalonès va perdre el cap. Just després de la cistella que tornava a posar per davant als Dimonis, Màlaga va rebre una tècnica quan reclamava falta en l'acció de tir. El càstig va ser majúscul perquè Parera va transformar un triple a part d'un tir lliure.

A partir d'aquell moment el Badalonès ho va protestar tot perquè el Lliçà no havia comès cap falta, i amb el 69 a 65 a falta de 37 segons, Grau va rebre una nova tècnica que va acabar de sentenciar el partit.

Amb aquesta derrota el Badalonès es manté en 2a posició empatat amb el Palamós amb un balanç de 9 victòries i 4 derrotes.

Després de l'aturada nadalenca, els col·legials tornaran a jugar a domicili el dissabte 11 a les 19h contra el Ceset.