El Círcol acaba traient endavant un partit trampa (70 a 68)

  0
  55
  2.JPG
  17/12/2013
  Els de Cesc Castellet van tenir molts problemes contra el Cabrera, que amb el retorn de Vinyals va ser molt competitiu

  El Círcol va marxar de vacances amb una victòria contra el Cabrera per 70 a 68
  Tot i que els del Maresme són 3rs per la cua i només han guanyat 3 partits, van ser un rival molt incòmode. Part de la culpa la té el retorn d'Alexis Vinyals, que després de deixar el bàsquet el final de la passada temporada, ha tornat al Cabrera per intentar redreçar la situació

  L'escorta de Vilassar es va carregar l'equip a l'esquena i va mantenir les opcions de victòria visitant amb cistelles de molt de mèrit, però al final va errar el llançament del triomf.

  Ja des del principi les sensacions del Círcol no eren bones. Només Toni Forteza estava al nivell d'intensitat necessari i als badalonins els costava trenar jugades i defensar algunes situacions. 3 triples dels vermells, 2 d'ells de Vinyals, van donar el 1r avantatge al Cabrera (10 a 13).

  La falta de tensió provocava males passades i distraccions en el rebot, però a la que Forteza va trobar aliats, la cosa va canviar ràpidament. Roger Castillo i Lladó va estar al nivell per capgirar el resultat (24 a 22), tot i que el Cabrera es va aferrar al matx (29 a 31).

  A la represa es van veure els millors minuts en atac de Círcol. Raül Castillo feia molt de mal dins la zona, i els de Cesc Castellet van encadenar 5 triples seguits, els 3 primers de Pau Ruzafa (53 a 42). La bona feina però, va anar per terra per culpa del parcial 0 a 10 en poc més d'un minut. Novament Vinyals capitanejava la reacció amb 5 punts seguits (53 a 52).

  Els problemes amb el balanç van fer més gran la ferida fins el 0 a 14 (53 a 56), però de la mà de Lladó, Quim Forteza i Gotzens, el Círcol va igualar el matx (62 a 62).

  Els errors arbitrals a banda i banda van beneficiar al Círcol, però Vinyals va anotar 2 triples més per deixar-ho tot obert (69 a 68). A falta de 10 segons, Lladó va rebre una falta i només va anotar un tir lliure. Després del temps mort, el Círcol va canviar a tots els blocs, i Vinyals no va saber treure avantatge del seu emparallament amb Toni Forteza i va errar dos tirs per guanyar i empatar.

  Després de l'aturada, el Círcol visitarà el líder, l'Onyar, el dissabte 11 a les 18h