El Badalonès rebenta La Garriga (50 a 93)

34
    j17.JPG
    04/02/2014
    Els Dimonis van plantejar un ritme massa alt pel que podia aguantar La Garriga

El Badalonès va aconseguir una victòria important contra La Garriga, que només duia un triomf menys que els Dimonis, i al seu camp només havia perdut un partit.

La clau del matx va ser el ritme imposat pels de Badalona. sense Balocco ni Valero, els locals disposaven d'una rotació massa curta i van acabar ofegats en el partit que va plantejar el Badalonès.

De fet, La garriga només va aguantar els 10 primers minuts d'intercanvi de cistelles. Hernàndez i Nualart anotaven per part local mentre que Tubert per dins i Oña i Usatrre per fora ho feien pel bàndol visitant (17 a 17).

Al 2n període, els de Xavi Grau van millorar la seva defensa i van començar a marcar diferències. Amb més concenctració en la defensa del bloc directe, i amb un extraordinari Fontrodona anul·lant a Nualart, els Dimonis van poder controlar el rebot i córrer per obrir un forat abans del descans (29 a 40).

A l'inici del 3r quart va arribar l'estocada definitiva. Un 2+1 d'Usatorre obria un parcial de 5 a 17 que tancarien Morales i Soliveras amb 2 triples per elevar la diferència fins als 23 punts 34-57. Ni els temps morts ni les zones plantejades pels locals servien per rebaixar la diferència i gaudint del joc, el Badalonès va tancar el quart 28 amunt (38 a 66).

Amb el partit decidit, La Garriga va abaixar els braços i els Dimonis ho van aprofitar per engrandir la diferència tot el que van poder fins el 50 a 93. En aquest últim quart va debutar el sots21 Dani Haro, que es va estrenar a la categoria amb 6 punts.

Gràcies a la derrota del Granollers a Palamós, el Badalonès empata a la 2a posició amb els del Vallès i amb la Bisbal.
    Dissabte mirarà de seguir cap amunt rebent al Cabrera a les 19h a la Plana.