El Círcol resol el seu compromís amb ofici (65 a 71)

0
    29
    j17.JPG

04/02/2014
    Els de Cesc Castellet van guanyar a Ripoll en un partit travat i amb moltes faltes

El Círcol Catòlic no va fallar a la pista del Ripoll i va sumar l'11a victòria de la temporada per no perdre l'estela del grup de dalt.

Els de Cesc Castellet van resoldre el partit amb més ofici i menys brillantor que altres dies. I és que el matx va ser massa travat pel ritme que volia imposar el Círcol. El gran número de faltes va impedir grans parcials i d'aquesta manera els locals, que només han guanyat 4 partits aquesta temporada, van mantenir-se amb opcions.

El Círcol va dominar els primers compassos gràcies a la direcció de Jordi Padilla, que va sortir al 5 inicial i a les variants defensives (2 a 8). Poc a poc però, els de Badalona es van anar enquistant el Ripoll va tancar el quart per davant (17 a 13).

L'entrada de Pau Ruzafa va dinamitar el matx. el base va ser determinant tant al davant com al darrere per canviar el ritme del partit. Amb més encert exterior i aconseguint treure faltes als jugadors importants del Ripoll, el Círcol va marxar per davant al descans (32 a 35).

A la tornada dels vestidors, el ritme va augmentar i el Círcol es va començar a trobar còmode a la pista. A més Roca, el jugador més determinant, trobava en Raül Castillo un mur insuperable. Així, les diferències van augmentar fins els 14 punts en aquesta 2a part, i només 8 punts de Roca quan Castillo ja era a la banqueta van permetre maquillar el marcador.

Quim Forteza (15 punts) i David Ribó (13) van ser els més destacats del matx.
    El proper partit del Círcol serà diumenge a La Plana a les 17:30 contra La Bisbal.