El Badalonès s’abona al patiment (73 a 72)

0
    35
    3.JPG

24/09/2013
    Els Dimonis van encaixar un 0 a 13 final en els últims 3 minuts quan guanyaven de 14

El Badalonès va sumar la 2a victòria de la temporada amb un altre final d'infart.
    Si fa 7 dies va remuntar a la pista del Neus per estrenar-se amb victòria a la 1a catalana després d'una pròrroga, dissabte va tornar a donar-li emoció al matx

Els de Xavi Grau van rebre un parcial d'13 a 0 quan guanyaven per 14 punts a menys de 3 minuts. Afortunadament, La Garriga va fallar un tir lliure quan quedava menys d'un segon, i els Dimonis es van lliurar de jugar la 3a pròrroga seguida.

Després d'una primera part igualada (37 a 40), en el que l'entrada de Ferran Valle -que debutava amb el sènior A- va donar més ritme als locals, els punts d'Usatorre a la represa van trencar el partit.

Del parcial 14 a 2 de sortida, l'escorta en va anotar 10 per aconseguir un avantatge de 8 punts (62 a 53).

Godia ho intentava des del triple (65 a 59), però 8 punts seguits entre Suñé, Oña i Usatorre semblaven trencar el partit (73 a 57 a falta de 2:41).

Els Dimonis però, van desconnectar abans d'hora i es van endur un bon ensurt. Sense respostes en l'atac, el Badalonès rebia cistella a cada jugada. A la darrera, Soliveres no va poder evitar fer falta, però La Garriga només va convertir el primer tir lliure i va evitar un final dramàtic.

El proper partit del Badalonès serà dissabte a les 18h a la pista del Cabrera.