El Círcol fa un partit pràctic i remata al Ripoll al 3r quart (74 a 61)

38
    6.JPG

24/09/2013
    3 triples seguits de Quim Forteza, Gotzens i Lleal van trencar el partit

El Círcol va sumar la 2a victòria de la temporada en vèncer al Ripoll per 74 a 61
    Els de Cesc Castellet van fer un partit pràctic, i sense estar especialment bé al davant, es van mantenir constants al darrere esperant un moment d'inspiració en atac

Aquest va arribar al 3r quart, quan després d'una primera part igualada en la que 10 punts de Lladó al 2n quart havien donat avantatge al Círcol (30 a 29), els locals van encadenar 3 triples seguits de Quim Forteza, Gotzens i Lleal (54 a 43)

Els de Badalona van saber jugar amb aquest avantatge i tot i que el Ripoll va mirar de carregar el joc prop de la cistella, el Círcol es va mantenir ferm en defensa per acabar ofegant les opcions del seu rival.

El proper partit serà dissabte a les 17:30 a la pista de la Bisbal