El Badalonès s’allunya del liderat (51 a 71)

0
    27

08/04/2014
    El Granollers va ser molt superior físicament a un Badalonès mermat

El Badalonès va dir adéu a gairebé totes les opcions d'acabar entre els 2 primers classificats i pujar a la Copa Catalunya en caure a casa, contra el Granollers, per 51 a 71

Els Dimonis van acusar les baixes que li estan mermant el joc en els partits i el ritme en els entrenaments.
    Dissabte no va poder comptar ni Màlaga, ni Jimeno ni Morales, i Suñé i Tubert van jugar tot i que no al 100%. Amb aquest panorama, i davant el Granollers, un dels equips més físics de la lliga, els de Xavi Grau van tenir poc a dir-hi.

El 2 a 0  inicial amb cistella de Soliveres va ser l'únic cop que els locals es posaven per davant en el marcador. A partir d'aquell moment, les defenses alternatives dels del Vallès van començar a anul·lar al Badalonès.
    A més, el Granollers va aconseguir anotar 4 triples al 1r quart que li van permetre enlairar-se en el marcador (11 a 22 min 10).

Un 2 a 6 en els 3 primers minuts del 2n període ampliaven la màxima diferència fins els 17 (11 a 28). El Badalonès ho va intentar amb una pressió a tots pista que va deixar al Granollers 5 minuts sense anotar, però al davant no hi havia reacció. 2 triples d'Ors i de Minguella retallaven una mica la diferència, tot i que 5 punts del Granollers en els instants finals tornaven a eixamplar el forat abans del descans (19 a 33).

A la represa els Dimonis van seguir pressionant a tota pista i evitant que es plasmés la superioritat física del Granollers durant els 3 primers minuts. Les accions individuals d'Usatorre permetien pensar que el matx s'igualaria (26 a 33), però els triples de Lafita i Vila encapçalaven un parcial de 1 a 16 que sentenciaria el partit (27 a 49) per arribar a l'últim quart amb el partit molt coll amunt (35 a 54)

A l'últim quart, el Badalonès va seguir amb la pressió mirant d'oferir la millor cara possible, però la diferència es va estabilitzar i el Granollers va fer un pas més per ser equip de la Copa Catalunya a costa del Badalonès, que cada cop queda més enquadrat en la lluita per la 4a posició-

El proper partit dels de Xavi Grau serà dissabte a les 17h a la pista de La Garrotxa.