El Tiana es complica la temporada

0
    23

08/04/2014
    Els de Ramon Pla van perdre dissabte contra el Pineda i  diumenge contra el Ripoll, el rival per evitar el descens directe

Mal cap de setmana pel Tiana, que 7 dies després de ser capaç de guanyar el Círcol a La Plana, s'ha complicat la seva continuïtat a la 1a Catalana.

Els del Baix Maresme van jugar el seu partit de lliga dissabte i l'aplaçat contra el Ripoll, el rival directe per evitar el descens a la 2a Catalana, diumenge, i van perdre els 2. La única nota positiva va ser que els de Ramon Pla van mantenir l'average, i en cas d'empatar a victòries amb el Ripoll, no baixarien directament i farien fase de descens.

Dissabte contra el Pineda, els tianencs van fer un partit a ratxes i amb altibaixos significatius. Si bé el Pineda es va escapar al 1r quart de 10 punts, els locals van respondre per marxar amb 6 punts de renda al descans.

Al 3r quart però, el Pineda va augmentar la intensitat, i el canvi de criteri arbitral va treure de polleguera al Tiana. Tot i això, sempre van seguir lluitant, però l'encert exterior del Pineda, i la sang freda des del tir lliure, van impedir qualsevol opció i el Tiana va acabar caient per 86 a 90.

L'endemà, a Ripoll, Els del Baix Maresme van perdre el partit més important de la temporada. En un partit novament molt físic, la curta plantilla dels de Ramon Pla va notar el desgast de la batalla del dia anterior

El partit va començar amb un gran desencert per part dels dos equips, però amb el pas dels minuts, el Tiana va anar agafant el domini del partit, i a la mitja part dominaven per 8 punts.

A la represa però, tot va canviar. El Ripoll va ser l'únic equip sobre la pista i va aconseguir guanyar el quart per 21 punts
    Al tram final, el Tiana va arribar a costar-se en el marcador, però no n'hi va haver prou per guanyar el partit i va caure per 75 a 67. Afortunadament, els de Ramon Pla van mantenir l'average, i si en aquests últims 4 partits són capaços de guanyar-ne un mes que el seu rival, faran la promoció de descens.