El Badalonès, salvat

0
    55

27/4/2015.- El Badalonès assegura la permanència fent un partit molt seriós i des de la defensa per guanyar al Terrassa

Només al primer quart els dimonis es van veure superats. Amb una defensa molt ordenada i jugant en estàtic es van posar 7-19. L’entrada de Minguella deixaria el parcial 13-19.

Al segon quart, parcial de 9-0 per posar-se per davant i en un quart de defenses es va arribar al descans 27-26.

A la represa, seguia el mateix ritme que dificultava molt anotar, fins que a falta de 3 minuts i amb 33-34 al marcador, dos contraatacs i 5 punts seguits de Giménez van servir per tancar el quart 42-35.

A l’últim quart, el control de Seriol sota cistella va pujar la diferència fins el 48-39. La defensa en zona visitant va posar en problemes els dimonis, però amb una bona defensa individual van mantenir la distància.

Un triple de Suñé a falta de 3 minuts posava el 51-43 al marcador. Però encara no estava tot decidit i el Terrassa es va col.locar a 3 punts.

Un 10-16 en tirs lliures als dos últims minuts els va permetre acostar-se, però els locals van poder mantenir la renda fins el 61-57.

El Badalonès manté la categoria i sense opcions de quedar quart té per davant dos partits intranscendents. El primer, dissabte a les 19h a la pista del Valls.

Una jornada menys pel Badalonès B

A Segona, una jornada més i el Badalonès segueix líder. Contra el Mollet van jugar una primera part molt disputada, amb només un punt d’avantatge al marcador.

A la represa, els dimonis van ser molt superiors. Amb una gran defensa van deixar el rival en només 5 punts al tercer quart.

A l’últim parcial, l’avantatge es va anar ampliant fins els 24 de diferència finals, 74-50.

Només queden dues jornades i l’objectiu està més a prop. El proper partit a la pista dels Lluïsos B. Arriben quarts i necessiten sumar. El partit serà divendres, aprofitant que és festiu, a les 10.45h.