Bones notícies tot i perdre

0
    59
    llefia-morell.JPG

27/4/2015.- Les 31 faltes xiulades a la millor defensa de Primera contra les 16 del rival van pesar en la derrota del Natzaret. La Minguella aguanta i el Llefià està salvat tot i perdre.

Les faltes sentencien el Sant Andreu

El partit no va començar bé pel Natzaret. En atac l’equip va caure en els paranys d’El Tordera i al darrera, només van defensar les jugadores més importants i això va afavorir el seu joc.  Al descans, el desavantatge era de 10 punts.

A la represa, el Sant Andreu va començar a canviar de cara i van començar a tenir el control del partit. Però seguien els problemes en atac, sobretot, amb errors en accions fàcils quan estaven només un punt per sota.

A l’últim parcial, les accions arbitrals van desconcertar totalment l’equip. El Tordera, amb dues jugadores fortes i de 1.90 només va fer 16 faltes en tot el partit. Mentre que el Natzaret, millor defensa de la lliga, va acabar amb 31.

Al parcial definitiu, el 5-13 en faltes i els conseqüents tirs lliures van decantar el partit. Si a això sumem algun contratemps d’última hora, la victòria va ser molt complicada.

Però l’entrega i la lluita d’aquest equip sempre estan presents. El tècnic, Xavi Duatis, va acabar el partit satisfet tenint en compte les circumstàncies: “Per mi és un orgull entrenar aquest equip. Són increïbles”.

El Sant Andreu tenia pendent jugar la part del partit contra el Boet de Mataró, partit que havia quedat pendent per irregularitats a l’acta. Les de Badalona van guanyar finalment aquest enfrontament de la primera volta terceres.

A tres jornades pel final tot és possible, perquè el Granollers, segon classificat està a només una victòria.

Dissabte a les 16h visiten el Premià per apretar encara més els de dalt.

La Minguella no afluixa

El partit contra el Sitges  va ser molt intens entre dos equips que es jugaven la promoció d’ascens i la possibilitat d’estar al grup de dalt.

La Minguella va fer un joc molt complet i va poder superar la pressió que sempre exerceix el Sitges.

Al tercer quart, l’avantatge de les blaves va arribar als 12 punts i el van poden mantenir molts minuts.

Les rotacions per donar descans a les titulars va fer que el Sitges s’acostés perillosament al marcador, però el joc col.lectiu i la bona defensa van permetre controlar el partit.

La Minguella segueix entre els quatre primers a falta de tres jornades. El proper partit té una prova de foc contra el líder, el Morell, que acabarà líder de grup.

El Llefià, salvat però perdent

El Llefià ja ha salvat matemàticament la categoria tot i perdre contra precisament, el Morell.

L’actitud del Llefià va ser com sempre excel.lent, però davant es va trobar un equip més fort físicament i que va jugar en zona els 40 minuts.

El primer quart va ser local, amb una bona defensa i amb la direcció de Pili Rodríguez, 10-9

Fins i tot es van posar 13-9 al segon però seria el punt d’inflexió. El Morell va despertar amb l’encert de Caselles i Vidal i amb l’impressionant pivot Khady dominant sota cistella- Al descans, 18-26.

El Llefià no es va rendir i es acostar fins el 30-36, però la defensa visitant marcava el ritme i els recursos del rival feien complicada la gesta.

A l’últim quart, el millor equip del grup va acabar de sentenciar el partit davant un Llefià just de forces i que va fallar cistelles fàcils.

Tot i la derrota i el partit discret, els resultats afavoreixen les badalonines que mantindran la categoria. Ara l’objectiu és acabar la temporada el millor possible i amb la mateixa actitud. Diumenge a les 12.30h visiten Caldes