El Badalonès tanca la primera volta amb un 14-1 (68 a 48)

0
    26
    DSC_0310.JPG

23/01/2012
    Els dimonis no ho van tenir fàcil per vèncer el Balsareny i tanquen una primera volta en la que han estat molt superiors

El Badalonès ja ha fet mig camí per ser l'any que ve a la primera catalana. Els de Xavi Grau no van fallar contra el Balsareny, al que van vèncer per 68 a 48, i han acabat la primera volta amb un extraordinari balanç de 14 victòries i 1 una sola derrota.

Tot i el registre, i la diferència final en el partit, el Badalonès no ho va tenir fàcil per derrotar el Balsareny. Des del 0 a 3 inicial ja es va veure que els dimonis no havien sortit tant concentrats com solen fer per deixar el partit sentenciat al principi.
    2 triples seguits del Balsareny van arribar a col·locar una màxima de 8 punts (8 a 16) abans d'acabar el primer quart 11 a 17.

L'entrada a pista de Xavi Oña va canviar la dinàmica del partit. L'energia de l'escorta va contagiar l'equip i va iniciar un parcial 9 a 0 per igualar el partit. Llorach li va agafar el relleu amb 8 punts seguits per aconseguir arribar a la mitja part amb un curt avantatge (31 a 26).

A la represa es van veure els millors minuts del Badalonès. Encadenant una sèrie de bones defenses amb les penetracions d'Oña i 2 triples de Morales, van obrir una escletxa important (46 a 30).
    El Balsareny ho va seguir intentant des de l'exterior, i a còpia de triples va reduir la diferència a 7 punts a l'inici de l'últim quart, però amb la mateixa fórmula que minuts abans, el Badalonès va etzibar un nou parcial 10 a 0 que va finiquitar el partit