0
    29
    x publicar.JPG

23/01/2013
    El Círcol va patir per aconseguir sumar la 8a victòria consecutiva contra el Sant Quirze, un rival directe

El Círcol va sumar la 8a victòria consecutiva en vèncer el Sant Quirze per 84 a 78.

La victòria té un valor doble perquè a més de perllongar la sèrie de triomfs dels de Francesc Castellet, és sobre un rival directe a la classificació i per 6 punts d'avantatge.

El partit va ser molt dur i igualat. Els pocs errors en el tir del Sant Quirze els va permetre avançar-se al primer quart (19 a 25). En defensa, els del Vallès van estar molts minuts en zona, però el Círcol la va saber atacar molt bé i la parella Forteza-Ruiz es va compenetrar a la perfecció per capgirar el marcador (42 a 39 min 20).

A la tornada dels vestidors el partit va mantenir el ritme ofensiu cap a un inevitable final igualat. Amb empat a 78, Lladó va anotar una penetració i a l'altre banda del camp, Pere Ruiz va taponar el llançament del partit (foto).
    Lladó i Ruzafa no van fallar en el serial de tirs lliures i la victòria es va quedar a casa.

Forteza (20 de valoració) va fer el millor partit de la temporada acompanyant als habituals Ruiz (24), Ruzafa (17), Lladó (13), i l'excel·lent defensa de Gotzens.