El badaloní Tomàs Molina celebra 60 anys recordant la seva primera aparició a TV3

  0
  165

  El badaloní Tomàs Molina s’ha convertit en l’home del temps de Catalunya i en un dels referents comunicatius del país. Molina va celebrar el seu 60è aniversari ahir en directe a TV3 durant l’emissió del Planta baixa d’aquest dimarts 26 de setembre.

  El meteoròleg fa més de 37 anys que treballa a TV3 i va començar a fer el temps al Telenotícies de l’any 1987. Després de veure unes imatges de la primera vegada a TV3, el badaloní explica que “aquell dia estava molt nerviós. Em suaven les mans i he vist que vaig fer quatre faltes de català”.

  Tot i consolidar la seva carrera com a comunicador i meteoròleg a TV3, quan tenia 16 anys va començar a fer un programa infantil a Ràdio Ciutat de Badalona. A més, formava part d’un grup d’animació anomenat Julivert. En una entrevista explicava que “anàvem cantant pels pobles cançons com “Deu pometes té el pomer” i “En Joan petit quan balla””.

  Tomàs Molina és llicenciat en Física, professor associat de la Universitat de Barcelona i un reconegut divulgador televisiu, on ha dirigit diversos reportatges sobre el canvi climàtic i riscos ambientals. També és autor de llibres i publicacions relacionats amb la meteorologia. En l’àmbit internacional, Molina ha estat fundador i president de l’Associació Internacional de Meteoròlegs als Mitjans de Comunicació.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí