Reunió entre Ajuntament i Generalitat per coordinar l’atenció als afectats per l’incendi

  0
  13

  Ajuntament i Generalitat han mantingut una reunió per establir un protocol d’actuació per atendre les famílies afectades per l’incendi a l’Avinguda Marqués de Mont-roig d’aquest dissabte.

  Aquest dilluns, responsables de serveis socials de l’Ajuntament i protecció civil de la Generalitat mantindran una primera trobada al CC Sant Roc per començar a treballar de forma immediata. D’aquesta manera, es crearà una unitat específica de Serveis Socials que estudiaran de forma individualitzada cas per cas.

  L’Ajuntament es farà càrrec de fer el seguiment de l’estat de la de l’edifici, mentre que la Generalitat s’encarregarà de trobar les solucions habitacionals dels afectats que es necessitin.

  L’alcalde de Badalona Àlex Pastor ha informat del balanç definitiu dels afectats per l’incendi. Un total de 64 perdines i 43 ateses. A L’Hospital de la Vall d’Hebron es troben els casos més complicats; 3 adults greus i estables, 1 adult molt greu i estable, i 1 nadó greu i estable. Les 4 persones ingressades a L’Hospital Germans Trías i Pujol ja han estat donades d’alta

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí