El Badiu Jove continua amb la seva activitat telemàtica

  0

  El Badiu Jove continuarà oferint la seva activitat telemàticament durant les pròximes setmanes mentre s’executen les tasques de reparació de les canonades d’aigua del pavelló municipal dels Països Catalans, l’edifici on està situat aquest servei de l’Ajuntament. Les persones que necessitin els serveis del Badiu poden fer les seves consultes mitjançant correu electrònic a l’adreça [email protected]. Actualment gran part de l’activitat del Badiu Jove ja s’estava desenvolupant en línia per tal de mantenir els protocols sanitaris i prevenir els contagis de la Covid-19.

  L’aturada puntual de l’atenció presencial del servei és causada per un problema detectat en les canonades d’aigua del Pavelló Municipal de Països Catalans. Per solucionar-lo s’ha de procedir a buidar i tancar el subministrament i realitzar millores en la xarxa d’abastament. Aquestes tasques afecten directament les instal·lacions del Badiu Jove, ja que es tracta d’un annex del pavelló i rep el subministrament d’aigua pels seus serveis i neteja de la mateixa xarxa.

  Els serveis municipals estan treballant ja per solucionar la incidència i possibilitar que totes dues instal·lacions puguin tornar a obrir amb normalitat i continuar donant els serveis esportius i de joventut que acullen presencialment.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí