La crisi no arriba a la seva fi (90-94)

0
    69
    David Grau / CJB

El Joventut va confirmar davant l’Acunsa GBC (90-94), cuer a la classificació de la Lliga Endesa, que té un greu problema en defensa i que aquest negativa té el seu origen en la manca de contundència i intensitat per part dels jugadors de Carles Duran. A l’Olímpic, els verd-i-negres van arrossegar el marcador en contra durant tot el partit i les reaccions badalonines van ser més aviat petits parcials no aprofitats.

Tot i que el matx es va desenvolupar força anivellat, la igualtat sempre va jugar a favor de l’Acunsa GBC (11-15). L’entrada de Conor Morgan i un triple d’Albert Ventura (19-18) va permetre els verd-i-negres tancar el primer quart al capdavant.

Aquest mínim avantatge es va aconseguir mantenir gràcies als bons minuts a pista de Xabi López-Arostegui (31-30). Malgrat tot, els visitants van aprofitar la tova defensa badalonina per liderar el marcador al descans (44-50).

El guió a la represa no va millorar però les individualitats de la Penya van mantenir els badalonins amb opcions de victòria al tercer quart (72-74). Neno Dimitrijevic va avivar la Penya amb 10 minuts encara de partit i el macedoni va liderar el quart decisiu, amb 4 punts i agafar un petit coixí (81-76).
    Malgrat tot, un parcial final dels visitants va permentre els bascos marxar de Badalona amb el triomf. És la quarta derrota seguida de la Penya a la lliga.